Валутни курсове

Хороскоп

четвъртък, 11 октомври 2012 г.

Прогноза за времето в България за 12.10.2012


През нощта ще е ясно. Утре настъпва слабо затопляне. Сутринта ще е предимно слънчево, но през по-голямата част от деня ще е с разкъсана, предимно средна и висока облачност. Привечер в западните райони ще се вплътни и вечерта на места в крайните западни райони слабо и краткотрайно ще превали. Вятърът през деня ще е слаб. Минималните температури сутринта в повечето места ще са между 7° и 12°, а максималните утре между 21° и 26°.

Атмосферното налягане слабо ще се повиши, ставайки около средното за месеца.

С тенденция на затопляне в планините. През по-голямата част от деня с разкъсана, предимно средна и висока облачност /над билата/ и едва към края на деня в западната част от страната ще се вплътнява и снижава. На отделни места в пограничните райони, Западна Стара планина, Рила, Пирин и Витоша слабо и краткотрайно ще превали. Вятърът по високите части ще е умерен от запад, югозапад. Дневна температура на 1200 м.н.в около 17°, на 2000 м около 12°.

По Черноморието ще е предимно слънчево, а вятърът слаб, от югоизток. Максимални температури около 20-22°. Вълнението на морето ще е слабо около 1-2 бала.



0 коментара

Публикуване на коментар