Валутни курсове

Хороскоп

събота, 12 ноември 2011 г.

Летящ старт за Кокала - Локо Пд пречупи Ботев Враца


С голове в 44-ата и 65-ата минута на Юнес Бенжелюн и Здравко Лазаров Локомотив Пловдив победи с 2:1 Ботев Враца. Това бе дебютният двубой начело на пловдивчани на Емил Велев. Точен за врачани пък бе Мартин Ковачев в 42-ата минута.

Срещата започна доста добре за Ботев Враца. В началните минути момчетата на Пламен Николов осъществиха сериозен натиск и в следствие на това създадоха няколко добри голови положения, които пропиляхи с лека ръка.

Постепенно обаче домакините успяха да изравнят играта и да наложат своя стил на игра. Това принуди Ботев да се прибере доста назад в своята половина и гостите рядко създаваха опасности пред противниковата врата.

Противно на очакваното Ботев излезе напред в резултата, като в прегръдките на своите съотборници попадна Мартин Ковачев, който се разписа след центриране от корнер.

Радостта им обаче бе доста кратка. Минута преди края на първата част "смърфовете" се върнаха в мача. Юнес Бенжелюн се възползва от центриране на Здравко Лазаров и с глава прати топката зад гърба на Цветковски.

През втората част Локомотив Пловдив бе пълен господар на терена и логично стигна до победата. В 65-ата минута Лазаров даде преднина на своя тим след като бе изведен сам срещу вратаря на гостите и с хладнокръвен удар не му остави никакъв шанс.

До края на срещата Локо Пд продължи да доминира, но неумението на нападателите пред гола и самоотвержените изяви на Цветковски предотвратиха нов гол във вратата на Ботев Враца.



http://sportal.bg

0 коментара

Публикуване на коментар