Валутни курсове

Хороскоп

четвъртък, 13 септември 2012 г.

Прогноза за времето в България за 14.09.2012


През нощта над западната част от страната ще има разкъсана облачност, а над източната ще бъде предимно ясно. Утре над страната ще има разкъсана облачност, над Западна България значителна и на места в югозападните райони ще превали слаб дъжд. Над Източна България облачността ще е висока и ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб, в източната част от страната до умерен южен вятър, само в западната част от Дунавската равнина вятърът ще бъде от изток. Топло за сезона време с максимални температури между 27° и 32°, в София около 27°.

Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от средното за септември и през деня ще остане почти без промяна.

Над планините ще има разкъсана, над масивите от западната част на страната значителна облачност. На отделни места в Рило-Родопската област ще превали слаб дъжд. Ще духа умерен и силен вятър от юг-югозапад. Максимална температура на 1200 метра около 20°, на 2000 метра около 15°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб южен, след обяд умерен югоизточен вятър. Максимални температури от 23-24° по северното крайбрежие до 29-30° по южното. Температурата на морската вода е 22°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.



0 коментара

Публикуване на коментар