Валутни курсове

Хороскоп

четвъртък, 31 май 2012 г.

МВР спря еротични масажи с "щастлив край"


При мащабна спецакция полицията разкри четири помещения за сексуални услуги, маскирани като клубове за масаж в София, Бургас и Варна, съобщиха от МВР.

Задържани са 15 души, от които 11 са момичета на възраст между 18 и 22 години, двама мъже – единият – собственик на фирмата, наемала момичетата, а вторият – управител на дейността. Двама клиенти също са били арестувани, но след разпит са освободени.

Помещенията функционирали като клубове за масаж с наименованията „Релакс” и „Екзотик” и са били под наем в различни кооперации. Фирмата, която ги наемала, е регистрирана в Несебър от 34-годишния В.Ц. от Бургас. В официалната й дейност фигурирали и масажни услуги.

В.Ц. действал заедно с 36-годишния И.И., като двамата започнали да развиват противозаконна дейност по предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане.

Фирмата обявила свободни работни места в интернет и вестниците за масажистки, като в обявите са посочени няколко телефона и снимки на голи момичета.

Клиентите си запазвали час по телефона и са посрещани в интимна атмосфера с горящи свещи.

Предоставяна им е услугата еротичен масаж с така наречен "щастлив край”, при която клиентът получавал сексуално удовлетворение единствено чрез масажни действия.

Стандартната тарифа за „щастлив край” била 50 лв., като при добавяне на второ момиче (което също извършвало еротичния масаж по „евино облекло”) се доплащало още 30 лева.

В случай, че клиентът пожелаел и предоставяне на сексуална услуга, цената се качвала на 100 лв. за час.

Полицията засекла незаконната дейност в студията през месец февруари тази година и започнала разследване. Дейността на масажните клубове започнала още през ноември миналата година.

На собственика на фирмата и на неговия съучастник са повдигнати обвинения.

До момента е констатирано, че мъжете наели на работа общо 14 момичета, като полагайки грижи за тях (напр. по придружаване, охраняване и задоволяване на ежедневни нужди), ги използвали за развратни действия, независимо от съгласието им.

По време на специализираната полицейска операция, проведена паралелно в Бургас, Варна и столицата, са иззети множество веществени доказателства.

Разпитани са свидетели и пострадали от противозаконната дейност. Двамата бургазлии са задържани с прокурорско постановление за срок от 72 часа, като предстои гледане на мерките им за неотклонение вероятно в съботния ден.



http://dnes.bg

0 коментара

Публикуване на коментар