Валутни курсове

Хороскоп

събота, 26 май 2012 г.

Прогноза за времето в България за 27.05.2012


През нощта по-интензивни превалявания ще има в централните райони от страната, но след полунощ ще започнат да отслабват. И утре ще се задържи облачно преваляванията ще продължат, отново по-значителни ще са в Западна и Централна България. В източнте райони ще превали около и след обяд. Вятърът през по-голямата част от деня ще бъде от изток, предимно слаб, временно засилващ се по време на гръмотевична дейност. Максималните температури в повечето места ще са между 16° и 21°, но в местата с по-продължителен валеж ще остават по-ниски 14°-16°.

Атмосферното налягане ще се запази по-ниско от средното за месеца.

В планините ще е облачно, ще превалява, ще има и гръмотевична дейност. В слоя над 700-800 м ще бъде мъгливо. Вятърът по билните части ще е от южната четвърт, предимно умерен, но по време на гръмотевична буря и временно силен, рязко променя посоката и скоростта си. Дневна температура на 1200 м.н.в около 11°-12°, на 2000 м около 5-6°.

По Черноморието ще е облачно. Ще завали около обяд, но преваляванията ще са по-слаби сравнение с останалата част от страната. Вятърът ще бъде слаб от изток. Максимални температури около 18°-20°. Вълнението на морето ще е слабо 1-2 бала, а температурата на морската вода е 18°-19°.



0 коментара

Публикуване на коментар