Валутни курсове

Хороскоп

сряда, 14 март 2012 г.

Лудогорец би с лекота Ботев


Лудогорец Разград е първият полуфиналист в турнира за Купата на България. Воденият от Ивайло Петев тим победи с лекота Ботев с 3:0 в Пловдив, като по този начин помрачи празника на „канарчетата", които само преди 2 дни празнуваха своята 100-годишнина.

Днес обаче Лудогорец бе видимо по-добрият отбор и напълно заслужено стигна до успеха с голове на Марселоньо, Михаил Александров и Касабеле. Домакините от Ботев пък доиграха двубоя с 10 души, след като в 67-ата минута Венци Бонев получи червен картон за игра с ръка.

Първото интересно положение в двубоя бе още в 4-ата минута, когато главният съдия Стефан Спасов не отсъди кристална дузпа за Лудогорец. След удар на Гъргоров бранител на Ботев изчисти топката с ръка от голлинията, но това остана незабелязано от Спасов и помощниците му.

В 21-ата минута гостите постигнаха своето и откриха резултата. Данчо Минев намери добре в полето Марселиньо, който с глава се разписа за 0:1. До края на полувремето играта често се нарушаваше от нарушение, а главният съдия „нашари" футболистите на двата отбора с жълти картони.

След почивката Лудогорец продължи да натиска съперника си. В 67-ата минута Венци Бонев спря контраатака на Лудогорец, след като игра с ръка в центъра на терена. За това си действие защитникът получи директен червен картон. Този епизод от двубоя до голяма степен реши и крайния изход.

Останали с човек по-малко „канарчетата" нямаше как да се противопоставят далеч по-класния си съперник, а за Лудогорец бе детска игра да вкара още гол-два.

В 76-ата минута националът Михаил Александров се разписа с хубав удар от дъгата на полето, а в 88-ата резервата Кабаселе оформи класическото 0:3.

БОТЕВ - ЛУДОГОРЕЦ 0:3 (СТАТИСТИКА)



http://topsport.bg 

0 коментара

Публикуване на коментар