Валутни курсове

Хороскоп

неделя, 29 януари 2012 г.

Стяуа би Левски с две дузпи


Левски загуби с 1:2 контролния мач с румънския гранд Стяуа. Срещата се проведе в Анталия, където "сините" са на подготвителен лагер. Това е второ поредно поражение, след като в четвъртък беше допуснато такова срещу украинския Таврия. За тима от северната ни съседка пък като титуляр започна Валентин Илиев.

Софиянци поведоха в 38-ата минута чрез Иван Цветков. Нападателят засече подаване на Тони Калво, който проби по лявото крило. Няколко минути по-късно обаче румънският състав изравни. Новото попълнение Нуно Пинто повали в наказателното поле Брандан и съдията посочи бялата точка. Така от дузпа в 41-ата минута Танасе възстанови равенството.

Преди попадението на "сините" Стяуа изпусна няколко изгодни положения. Същото направи и Симеон Райков, който пък сам срещу вратаря не успя да реализира. След почивката положения имаше и пред двете врати. В 60-ата минута гол на Дани Младенов беше отменен заради засада.

Четвърт час след това Стяуа получи право на нова дузпа, която Русеску реализира за 2:1. Две по-късно младокът Антонио Вутов можеше да изравни, но нацели гредата, останал сам срещу вратаря на румънците. В крайна сметка резултатът не претърпя промяна и Левски загуби проверката.



http://topsport.bg

0 коментара

Публикуване на коментар