Валутни курсове

Хороскоп

понеделник, 19 септември 2011 г.

Лудогорец мина и през Черно море (Репортаж)


Хитът в „А" група Лудогорец продължи победния си ход и в 6-ия кръг. Този път играчите на Ивайло Петев победиха Черно море с 1:0 и то насред Варна. Така тимът от Разград вече има 16 точки и си второто втората позиция в класирането.

Черно море, който започна с четири победа, сега записа ново поражение с 0:1, след като миналия уикенд отстъпи и на Литекс.

Двубоят на „Тича" едва ли ще се запомни с нещо друго, освен с резултата. Първото полувреме дори бе откровено скучно, като и двата тима не искаха да рискуват и наблягаха повече на добрата организация в дефанзивен план.

След почивката „моряци" и лудогорци се поотвориха, което даде резултат.

Гостите нанесоха своя удар двайсетина минути преди края. Йордан Минев подаде към
Гъргоров, който се намираше на ъгъла на пеналта. Бадема обаче хитро пропусна топката, тя се озова у изскочили от задна позиция Мишо Александров, който я търкулна под Илко Пиргов.

До края Черно море се опита да стигне до изравняване, но варненци не направиха нищо в предни позиции, за да заслужат ремито. В продължението Миро Манолов се опита да си изпроси дузпа, но реферът не се подведе.

Така в крайна сметка Лудогорец успя да излъже варненци, които в отсъствието на Херменс Паломино бяха твърде беззъби в предни позиции.

Репортаж!!!

http://topsport.bg

0 коментара

Публикуване на коментар