Валутни курсове

Хороскоп

събота, 15 септември 2012 г.

Убиецът на жената пред ловешка дискотека е полицай


Убиецът на 25-годишното момиче, което беше разстреляно тази сутрин пред дискотека в Ловеч, е полицай. Информацията потвърди директорът на областната дирекция на полицията в града комисар Георги Иванов.

33-годишният Иво Маринов е служител в Районно управление на полицията в Ловеч. Той е застрелял момичето със служебния си пистолет. В тялото й са открити пет куршума, съобщи bTV.

Иванов е поддържал с 25-годишната жена връзка от една година. Имали са контакти във Facebook.

Според Георги Иванов приятелката на полицая е изтрила профила в социалната мрежа и най-вероятно това е предизвикало неговата агресия.

Мъжът не е бил пиян по време на убийството. Стрелял по момичето, след като тя излязла от дискотеката със свои приятел и приятелка.

След това служителят на МВР избягал, но по-късно бил заловен в района на Ловеч. След като избягал полицаят-стрелец заредил оръжието си с нов пълнител.

На място на стрелбата са открити патрон от пистолет "Макаров" - 9 мм, както и 6 гилзи.

Иво Маринов е служител на полицията от 11 години. Първоначално е бил в КАТ, а след това преместен в "Охранителна полиция" в РУП - Ловеч, на вътрешните постове. Директорът го описва като тих, затворен в себе си, нерешителен, нямал приятели сред колегите си.

До момента не е имал други наказания.

Още по темата:

0 коментара

Публикуване на коментар