Валутни курсове

Хороскоп

петък, 21 септември 2012 г.

Прогноза за времето в България за 22.09.2012


През нощта вятърът ще отслабне, в югозападните райони ще стихне и в котловините там минималните температури ще са най-ниски: 3-5°; ще се образува слаба слана. В София 4-5°. В останалата, по-голяма част от страната също ще е доста хладно - сутрешните температури ще са между 6° и 11°. По Черноморието, където все още ще е ветровито - минимални температури 12-14°. През деня времето ще е слънчево с разкъсана висока облачност над западните, а по-късно над северните райони от страната. Сутринта над Североизточна България и по 

Черноморието ще има значителна облачност, но впоследствие и там тя ще намалее, северозападният вятър ще стихне. Максимални температури - предимно между 20° и 25°. В София 22°. НАЧАЛОТО НА АСТРОНОМИЧЕСКАТА ЕСЕН Е НА 22 СЕПТЕМВРИ В 17:49 ЧАСА.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи.

Над планините времето ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще остане от северозапад - вече умерен и силен. Сутринта по високите върхове температурите ще са отрицателни, но през деня ще се затопли. Максимална температура на 1200 метра - около 16°, на 2000 метра - около 11°.

Над северните райони от Черноморието преди обяд облачността ще е все още значителна, но по-късно над цялото крайбрежие вече ще е слънчево. В сутрешните часове все още - ветровито, но и там вятърът ще отслабне. Максимални температури: 20-22°. Температурата на морската вода е около 21°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.



0 коментара

Публикуване на коментар