Валутни курсове

Хороскоп

вторник, 7 август 2012 г.

Закопчаха Светльо Смъртта и Големия шоп, убили мъж


Двама рецидивисти са задържани за убийството на 43-годишен мъж в столицата, съобщиха от МВР. Повдигнати са им обвинения. Убитият мъж е намерен на 27 юли вечерта в столичния квартал „Люлин”.  Експерти установили, че смъртта на мъжа е в резултат на черепно-мозъчна травма.

Изяснено е, че същия ден около 17 часа жертвата М.М. гостувал в Божурище на С.П. /38 г./ - Светльо Смъртта от София, който бил под домашен арест за кражба.

Към компанията се присъединили и М.М. /41 г./- Големия Шоп, М.А. /36 г./ - Горския, приятелката му И.Г. /43 г./ и Н.М. /30 г./, всички от София.

След солидна почерпка с алкохол между Горския и Н.М. възникнал спор, който прераснал в сбиване. Скоро след това те двамата и 43-годишната И.Г.си тръгнали. Останалите мъже продължили да си допиват и не след дълго и между тях започнал скандал, последван от побой.

Потърпевш се оказал 43-годишният М.М. След като го привели в безпомощно състояние, Светльо Смъртта и Големия Шоп го натоварили в лека кола ”Ситроен”. Те откарали пребития мъж в междублоковото пространство на ж.к.”Люлин”, изхвърлили го там и се укрили наблизо.

Малко по-късно бил подаден сигналът за инцидента и дошли полицейските екипи. Извършен е оглед на мястото и на адреса, където се черпила компанията, разпитани са свидетели, назначени са експертизи.

Светльо Смъртта е задържан в Божурище, а останалата част от групата са призовани в районното управление.

Шопа, Горския и Светльо Смъртта са с множество криминални прояви, някои – и с осъдителни присъди.

Светльо Смъртта, Горския и Големия шоп са задържани за 24 часа, а Н.М. и 43-годишната И.Г. са разпитани като свидетели. На Светльо Смъртта и Големия шоп са повдигнати обвинения. Те остават в ареста.



http://dnes.bg

0 коментара

Публикуване на коментар