Валутни курсове

Хороскоп

петък, 20 юли 2012 г.

29-годишен удуши прабаба си във Велико Търново


29-годишен мъж от Велико Търново е задържан за убийството на прабаба си, съобщиха от Областната дирекция на МВР в старопрестолния град.

В четвъртък около 20,00 ч. в полицейското управление във Велико Търново е получен сигнал от Спешна помощ в града за починала 86-годишна жена в жилището си.

След огледа по трупа били открити следи от насилие. На мястото незабавно е изпратен полицейски екип и дежурна оперативна група.

При първоначалния оглед в присъствието на съдебен лекар по трупа на възрастната жена са установени травматични увреждания по лицето и шията.

Тялото е откарано във великотърновската болница за аутопсия. Резултатите от нея са показали, че смъртта е настъпила вследствие на удушаване.

След проведени незабавни разследващи действия е установено, че деянието е извършено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин от 29-годишния й правнук, който живеел в дома на прабаба си.

Той е привлечен в качеството на обвиняем, като е направил е пълни самопризнания. Мотивът за престъплението е битов, разкриват от полицията. Работата по случая продължава.



http://dnes.bg

0 коментара

Публикуване на коментар