Валутни курсове

Хороскоп

вторник, 24 юли 2012 г.

Прогноза за времето в България за 25.07.2012


До полунощ все още на отделни места в западните райони ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици, но впоследствие явленията ще затихнат и до сутринта над страната времето ще бъде ясно. Вятърът в източните райони временно ще отслабне. Утре над страната ще преобладава слънчево време. В часовете след обяд и преди полунощ над Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Ще духа слаб, след обяд в източната половина от страната умерен, по крайбрежието на морето и временно силен вятър от изток-североизток. Горещо време, с максимални температури между 32° и 37°, в София – около 33°.

Атмосферното налягане ще бъде близко до средното за юли.

Над планините ще преобладава слънчево време. След обяд над масивите в Западна България ще се развие купесто-дъждовна облачност и на места ще превали краткотраен дъжд, придружен от гръмотевици. Ще духа умерен и временно силен вятър от изток-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра – около 25°, на 2000 метра – около 17°.

Над Черноморието времето ще бъде слънчево, но ветровито. Ще духа умерен, след обяд и временно силен вятър от изток-североизток. Максимални температури: 30°-33°. Температурата на морската вода е 26°-28°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.



0 коментара

Публикуване на коментар