Валутни курсове

Хороскоп

понеделник, 15 декември 2014 г.

Любовен хороскоп за 15 – 21 декември


Интензивна ще бъде седмицата в сектора на любовта. Ако през последните дни романтиката заемаше връх, то в дните от 15 до 21 декември ще бъдем изправени пред разногласия и спорове с любимия човек. Вижте какво показва звездната карта. 

Овен 

Овните не обичат ултиматумите, особено в любовта. Тази седмица ще бъдете изправени пред изпитания, които могат да засегнат вашата връзка. Възможно е любимият ви човек по някакъв начин да ви притиска или да проявява егоизъм към вас, а това определено няма да е по вкуса ви. 

Бъдете търпеливи и покажете любовта си. Въпреки това, ако има някакъв модел на поведение спрямо вас, който ви пречи да запазите уважението към любимия човек, време е да преосмислите връзката ви. 

Телец 

Някои от обвързаните Телци могат да открият, че партньорът им крие някаква тайна от тях, която може да е болезнена за тях. Не бързайте с изводите, а проучете добре ситуацията. Само вие може да решите как ще продължат взаимоотношенията ви. За тези Телци, които търсят нова любов, периодът е подходящ, огледайте се добре около вас. 

Близнаци

Възможно е вие и вашият партньор да не сте на едно мнение, когато става въпрос за работа и финанси. Ще се опитате да запазите контрол над създалата се ситуация. Ако ви вълнуват някакви финансови въпроси, потърсете съвет от финансов съветник. Ще преодолеете трудностите с любимия човек, само ако сте единни.





Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

0 коментара

Публикуване на коментар