Валутни курсове

Хороскоп

сряда, 25 април 2012 г.

Блъснатото на бул. "Г.М.Димитров" дете вече е в съзнание


8-годишната Марина Ташкова, която пострада след като беше блъсната на пешеходна пътека в столицата, вече в съзнание, изпълнява нареждания и отговаря адекватно с жестове. Все още не може да говори заради дихателната тръба.

Това съобщи в 9.00 часа д-р Христо Пседерски - началник на детската пироговска реанимация, съобщават от пресцентъра на „Пирогов".
.
Лявата подбедрица, която беше счупена по време на катастрофата вече е оперирана. Наближава времето, когато детето ще бъде преместено от детска реанимация в отделение с по-лек режим, допълни д-р Пседерски.

Марина пострада на 29 март, когато автомобил я удари на пешеходна пътека на бул. „Г.М.Димитров". Детето беше прието в детската пироговска реанимация в кома, с тежка черепно-мозъчна травма и с голям риск за живота.

Състоянието на Багата е без промяна. Продължава лечението му в централната реанимация на УМБАЛСМ „Пирогов", информира проф. Милан Миланов. Известният спортист беше приет на 26 февруари с ножева рана в областта на гърдите и реална опасност за живота.



http://news.bg

0 коментара

Публикуване на коментар