Валутни курсове

Хороскоп

неделя, 4 март 2012 г.

Лукойл Академик победи Черноморец в тренировъчно темпо



Шампионът Лукойл Академик записа победа в XX кръг на НБЛ, след като се наложи резонно над Черноморец (Бургас) с 80:62. Андре Оуенс отбеляза 23 точки за гостите от Правец, Бруно Шундов и Ламонт Мак вкараха съответно по 14 и 13, а Божидар Аврамов и Дамян Стояновски приключиха с по 10 точки.

Кирил Павловски завърши мача с 21 точки и 10 борби, а Атанас Пенев и Димитър Рошманов се отчетоха съответно с по 11 и 10 точки.

„Студентите” спечелиха спорната топка в началото на мача, но след това стрелбата на Банев беше блокирана от Павловски. В следващата атака центърът на бургазлии също не сполучи при атаката си, като резултата бе открит след тройка на Оуенс, а до края на първата четвърт Лукойл смаза съперника си за 21:5.

През втората четвърт домакините подобриха значително представянето си, но въпреки това,
единственото нещо, което успяха да постигнат е да задържат разликата в резултата на „само” 15 точки – 29:44.

След почивката „студентите” явно решиха, че всичко в този мач е приключило. Това даде възможност на Павловски, Коев и Пенев да вкарат за силна серия на „Акулите”, с което пасивът на домакините падна до шест точки, но до края на третата част гостите пак успяха да стигнат до двуцифрен аванс – 46:56. Това беше всичко в този мач, като през последната четвърт момчетата на Марин Докузовски се събудиха и бързо вдигнаха разликата, за крайното 80:62.

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНОМОРЕЦ – ЛУКОЙЛ АКАДЕМИК



http://sportal.bg 

0 коментара

Публикуване на коментар