Валутни курсове

Хороскоп

събота, 11 февруари 2012 г.

Ямбол с нов успех след лесна победа над Черноморец


Отборът на Ямбол записа поредна победа в Националната Баскетболна Лига, след като в мач от XVIII кръг се наложи при визитата си на Черноморец (Бургас) с категоричното 95:79.

Най-резултатен за гостите беше Мартин Дурчев с 28 точки, Джон Офоегбу се отличи с „дабъл-дабъл” – 19 точки и 11 борби, а Станислав Говедаров завърши със 17 точки.

За бургазлии Костантин Коев вкара 16 точки, Деян Дунович добави 14 точки, а Кирил Павловски записа на сметката си пореден „дабъл-дабъл” – 12 точки и 11 борби.

Баскетболистите на Ямбол контролираха събитията на терена още от първия съдийски сигнал, като единствено някои грешки в защита, им попречиха да се оттеглят на почивката с преднина по-голяма от десет точки – 38:48.

През третата четвърт на двубоя играта бе равностойна, като домакините имаха няколко възможности да съкратят изоставането си, но демонстрираха тотална липса на концентрация в решаващите моменти.

Момчетата на Иван Чолаков подобриха значително представянето си в защита и нападение и без проблеми успяха да натрупат по-сериозна преднина, която се запази и до последния съдийски сигнал.

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНОМОРЕЦ - ЯМБОЛ



http://sportal.bg 

0 коментара

Публикуване на коментар