Валутни курсове

Хороскоп

четвъртък, 16 февруари 2012 г.

Ямбол ще опита да надскочи себе си срещу Лукойл Академик - Гледайте на живо!!!


Във втория полуфинал на турнира за Купата на България, който се провежда в Самоков, днес от 19:00 часа един срещу друг ще се изправят отборите на Ямбол и Лукойл Академик. В срещите от 1/4-финалите, които бяха вчера, двата отбора постигнаха безпроблемни победи съответно срещу Черноморец (Бургас) и Спартак (Плевен), като реално истинската битка за тях започва от днес.

Възпитаниците на Иван Чолаков не дадоха максимума от себе си в двубоя срещу Черноморец, но причината за това беше липсата на съпротивителни сили в съперника. Днес това ще се промени, като неведнъж Станислав Говедаров и съотборниците му са били близо до победата срещу Академик в срещите между двата отбора в НБЛ. Ямболии няма да се предадат без бой, като и този път ще се разчита най-вече на убийствения мерник на Мартин Дурчев, доминацията в подкошието на Джон Офоегбу, както и на опита на Говедаров и Юлиан Радионов.

Марин Докузовски явно е успял да мотивира играчите си преди началото на турнира, като това си пролича в мача срещу Спартак, когато Академик си гарантира победата още през първите десет минути. Въпреки това, лидерите на актуалния носител на Купата многократно са демонстрирали, че имат навика да попадат в дупки заради липса на концентрация и мотивация. Именно това може да се окаже камъчето, което ще обърне колата на "студентите", а едно евентуално отпадане на полуфинала със сигурност няма да бъде прието спокойно от ръководството на клуба.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ЛУКОЙЛ АКАДЕМИК - ЯМБОЛ



http://sportal.bg

0 коментара

Публикуване на коментар