Валутни курсове

Хороскоп

четвъртък, 16 февруари 2012 г.

Черно море излиза срещу Левски с мисъл за нова изненада - Гледайте на живо!!!


Днес от 17:00 часа в зала "Арена Самоков" ще се изиграе първият полуфинал от турнира за Купата на България, като един срещу друг ще се изправят отборите на Черно море (Варна) и Левски.

"Моряците" са приятната изненада след изиграването на 1/4-финалите, след като разгромиха домакините от Рилски спортист и ги изхвърлиха от борбата за медалите. По-важното в случая е, че възпитаниците на Любомир Минчев демонстрираха невероятна ефективност в защита и нападение, като заплахата за съперника идваше от всички страни, което раздвижи играта на тима. Именно поради тази причина, няма да е пресилено да се каже, че ако и днес Сашо Янев и компания разгърнат потенциала си, спокойно могат да поднесат нова изненада в турнира.

От другата страна на барикадата, Константин Папазов със сигурност е прекарал една безсънна нощ, тъй като е очаквал и се е подготвял за друг съперник в полуфинала. Основните оръжия на Левски са ясни, като най-големият проблем за "сините" може да дойде от подценяването на съперника. Ако Арън Харпър и компания не влязат максимално концентрирани и мотивирани в мача, то е 100% сигурно, че ще имат сериозни проблеми и съвсем неочаквано може да се окажат извън борбата за златото.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ЛЕВСКИ – ЧЕРНО МОРЕ



http://sportal.bg 

0 коментара

Публикуване на коментар