Валутни курсове

Хороскоп

събота, 21 януари 2012 г.

Рилски спортист отново победи Черно море


Отборът на Рилски спортист (Самоков) записа десета победа от началото на сезон 2011/12 в НБЛ, след като в мач от XV кръг се наложи при домакинството си на Черно море (Варна) с 89:73. Филип Вукосавлевич вкара 18 точки, а Бранко Миркович и Анте Билобърк приключиха съответно с по 14 и 13.

Пламен Алексиев отбеляза 14 точки за „моряците”, а Симеон Илиев завърши с 12.
Двубоят започна добре за домакините и Рилецо поведе с шест точки, но до края на първата четвърт варненци успяха да се доближат до съперника – 19:21. До края на първото полувреме момчетата на Росен Барчовски контролираха събитията на терена и си осигуриха 14 точки аванс на почивката – 46:32.

Възпитаниците на Любо Минчев стартираха третата четвърт по-добре и съумяха да съкратят пасива си до седем точки, но след това Миркович и компания отново вдигнаха оборотите и си осигуриха двуцифрен аванс. Заключителните десет минути отново предложиха много емоции на феновете в зала „Арена Самоков”, като първо Черно море успя за момент да се върне в мача, но след това последва серия от 16:0, която гарантира крайния успех на Рилски спортист.



http://sportal.bg 

0 коментара

Публикуване на коментар