Валутни курсове

Хороскоп

събота, 21 януари 2012 г.

Балкан с трудна победа срещу Черноморец


Отборът на Балкан (Ботевград) записа трудна победа в XV кръг на НБЛ, след като се наложи при домакинството си на Черноморец (Бургас) с 90:86. Най-резултатен за „зелените” беше Димитър Филипов с 19 точки, Любомир Лилов и Айзея Мартин вкараха по 16, а Димитър Маринчешки и Станимир Маринов приключиха двубоя съответно с по 15 и 12 точки.

Кирил Павловски се отчете с поредния си „дабъл-дабъл” за бургазлии – 19 точки и 10 борби, Деян Дунович и Атанас Пенев вкараха съответно по 25 и 20 точки, а Димитър Рошманов и Константин Коев приключиха с по 12 и 10 точки.

Баскетболистите на Балкан поведоха още в самото начало на двубоя, като в средата на втората четвърт преднината им достигна до 11 точки, но след това гостите се активизираха и успяха да се върнат в мача – 45:48.

След почивката „Акулите” успяха дори да поведат на няколко пъти, но след това възпитаниците на Дечо Коешинов направиха поредица от грешки, а това позволи на играчите на Балкан да си върнат лидерството и в крайна сметка да се поздравят с ценния успех.

СТАТИСТИКА ОТ БАЛКАН - ЧЕРНОМОРЕЦ



http://sportal.bg 

0 коментара

Публикуване на коментар