Валутни курсове

Хороскоп

четвъртък, 17 ноември 2011 г.

Фенове и журналисти избират "Футболист на годината"


Фенове и журналисти заедно ще избират най-добрият футболист на България. Това стана ясно днес на специална пресконференция. Организатор на допитването е "Дакс медия", а сътрудничество ще окажат и от БФС.

Схемата ще бъде много интересна. Първоначалният подбор ще бъде направен от феновете. На сайта www.futbolist1.bg те ще могат да гласуват от 21 ноември до 4 декември. От вота на феновете ще бъдат извадени първите 20 имена, които са получили най-много гласове.

Оттук-нататък изборът традиционно ще бъде правен от спортните журналисти. Тази година да осъществят избора си ще бъдат поканени 200 журналисти от 74 спортни редакции. В миналата, юбилейна 50-та анкета за „Футболист на годината" са гласували 165 журналисти от 190 поканени.

Тази година отново ще се гласува за трима футболисти, плюс вече традиционните най-добър вратар, защитник, халф, нападател и най-прогресиращ футболист.

Церемонията по награждаването е предвидена за 22 декември, като един от вариантите за място е новата зала „Арена Армеец". Организаторите са си поставили за цел да поканят на събитието всички футболисти от националния отбор.



http://topsport.bg

0 коментара

Публикуване на коментар