Валутни курсове

Хороскоп

неделя, 18 март 2012 г.

Рилецо с четвърта поредна победа в НБЛ


Отборът на Рилски спортист (Самоков) записа четвърта поредна победа в Националната Баскетболна Лига, след като в среща от XXII кръг на първенството се наложи при гостуването си на Черно море (Варна) с 81:67. Филип Вукосавлевич бе най-полезен в тима на гостите и завърши с „дабъл-дабъл” – 22 точки и 12 борби, Бранко Миркович се отличи с 16 точки, а Христо Захариев и Асен Великов добавиха по 12 точки.

За домакините на ниво се представиха Симеон Илиев, Тихомир Желев и Георги Давидов, които бяха и единствените трима преминали границата от десет точки – 12.

В началото на мача момчетата на Любомир Минчев демонстрираха добра игра и бързо успяха да поведат с 5-6 точки, но до края на първата четвърт играчите на Рилецо намериха начин да отговорят на предизвикателството и да намалят разликата – 16:18. През вторите десет минути гостите стояха по-добре на терена, а Миркович, Андонов и Захариев показаха точен мерник и по този начин изведоха тима си напред със седем точки – 40:33.

След почивката самоковци демонстрираха по-високата си класа, като бавно, но сигурно увеличаваха аванса си. След 30 минути Рилски спортист водеше с 67:56, а в решителната последна четвърт гостите контролираха събитията на терена, с моето си гарантираха и крайния успех.

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНО МОРЕ – РИЛСКИ СПОРТИСТ



http://sportal.bg 

0 коментара

Публикуване на коментар