Валутни курсове

Хороскоп

четвъртък, 11 ноември 2010 г.

Луд шокира Пазарджик с куп зулуми за половин час


Младеж от Пазарджик луднал и в рамките на половин час извършил редица престъпления.
Всичко започнало в сряда следобед в 17 часа, когато 24-годишният младеж се скарал с баща си и по време на скандала отрязал едното му ухо с нож.
После напуснал жилището и пред блока забелязал отключен „Фолксваген Пасат” с ключовете на таблото. Без да се колебае, хулиганът откраднал возилото и го подкарал.
На кръстовище пред местен хипермаркет ударил последователно учебни мотоциклет и лек автомобил, в резултат на което пострадал обучаващият се в момента мотоциклетист. Кандидат-моторджията сега е в болница със счупена китка.
Приключенията на полуделия пазарджиклия обаче не спрели дотук. Той  натиснал педала на газта и продължил да препуска по улиците.
В близост до гробищния парк на пазарджишкото село Хаджиево той изоставил фолксвагена и проникнал в къщата на 54-годишен жител на селото.
След като направил неуспешен опит да запали кошарата му, 24-годишният младеж убил едно от агнетата, след което ударил с брадва ръцете на стопанина и избягал.
Минути по-късно на моста между селата Хаджиево и Триводиц, младежът се съблякъл чисто гол и се покатерил на метален електрически стълб.
Там, очаквано, бил ударен от високо напрежение.
Безпомощното му тяло е открито в 17,30 часа от случайни минувачи.
"Всички тези престъпления 24-годишният А. А. е извършил за половин час”, съобщи говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов.
В момента младежът е настанен в болница, а състоянието му е тежко.
Образувано е полицейско производство, а причините довели до необяснимото му поведение се изясняват.

0 коментара

Публикуване на коментар