Валутни курсове

Хороскоп

вторник, 10 юли 2012 г.

Мъж уби чичо си заради спор за имот в село край Лом


Полицията арестува племенник, който е убил чичо си заради спор за имот в ломско село, съобщиха от полицията в Монтана.

В понеделник около 9 часа сутринта е постъпило съобщение от 44-годишна жена от с. Аспарухово, че 80-годишен местен жител е намерен починал в дома си. Незабавно е сформирана следствена оперативна група и е извършен оглед на местопроизшествието.

Криминалистите са намерили 80-годишния мъж в антрето на първия етаж на къщата му, лежащ на пода, с няколко прободно-порезни рани в областта на шията.

Открити са и други следи от насилие по тялото - рани от удари с тъп предмет по краката и ръцете, както и от борба в самата стая. Смъртта е констатирана от съдебен лекар, а трупът е откаран за аутопсия в МБАЛ Монтана.

След проведеното разследване са събрали данни, че извършител на убийството е племенникът на възрастния мъж - З.И. на 57 години от Лом, криминално проявен и осъждан.

При ареста му са открити дрехи и обувки, по които е имало множество петна от червена течност. Намерени са и данни за съществуващ конфликт за имота в Аспарухово между възрастния мъж и племенника му.

Заподозряният е задържан за 24 ч. в полицията в Лом. Работата по документиране и изясняване на престъпната му дейност продължава.



http://dnes.bg

0 коментара

Публикуване на коментар