Валутни курсове

Хороскоп

четвъртък, 12 юли 2012 г.

Немски тираджия и жена му се биха с наши полицаи

Немски тираджия и съпругата му се нахвърлиха с ритници върху полицейски служители за това, че са ги спрели . Около 13:40 ч. вчера в района на паркинг "Малката косатка" край Килифарево pолицейски екип спира товарен автомобил MAN с прикачено полуремарке.

Припомняме, заради високите температури над 35° от 13:00 до 21:00 часа се въвежда забрана за движение на тежкотоварни автомобили с тегло над 20 тона.

Тирът бил управляван от 47-годишен немски гражданин, който пътувал с 50-годишната си съпруга, чешка гражданка. Двамата чужденци отказали да изпълнят полицейското разпореждане и започнали да ругаят и обиждат униформените служители.

Жената се нахвърлила върху единия полицай и го ритнала, а след това го и одраскала. На място е изпратен за съдействие втори автопатрул. При пристигането му 47-годишният германец направил застрашаваща маневра с автомобила си и спрял опасно близо до патрулните автомобили, напречно на пътното платно, препречвайки движението и в двете посоки.

С това арогантното поведение на двамата не приключило. 47-годишният чужденец слязъл и започнал да блъска и рита полицейските служители и скъсал джоба на униформата на единия от тях. Двамата чужденци са задържани за срок до 24 часа. Срещу тях в полицейското управление на В. Търново е започнато бързо производство за хулиганство.



http://news.bg

1 коментара

Анонимен

БРАВО НА ЧУЖДЕНЦИТЕ.КАУБОЙСКИТЕ НОМЕРА НА НАШИТЕ НЕГРАМОТНИ МИЛИЦИОНЕРИ НЕ МИНАВАТ ПРЕД ХОРА КОИТО,СИ ЗНАЯТ ПРАВАТА.

Публикуване на коментар