Валутни курсове

Хороскоп

петък, 25 май 2012 г.

Двама братя нападнаха и псуваха полицаи в Банкя


Двама братя бяха арестувани заради агресия срещу полицаи в Банкя, след като униформените направили забележка на единия да не ходи по средата на платното за движение.

Снощи около 19 часа в центъра на Банкя патрулиращи полицаи забелязали мъж с неадекватно поведение да върви по средата на пътното платно между движещите се автомобили.

Един от полицаите отворил прозореца на служебната кола и му казал да премине на безопасно място. В този момент видимо пияният мъж нанесъл удар с юмрук по лявата скула на униформения и продължил да се движи по осевата линия на пътя.

Полицейският автомобил го последвал, подаден бил звуков и светлинен сигнал, след което служителите на реда слезли, за да задържат нарушителя. Пияният ритнал с крак предната решетка на служебната кола, която паднала на земята.

Когато единият от полицаите пристъпил към него с белезниците, той оказал съпротива, като сипел удари и ритници, заканвал се и обиждал служителите.

През това време на мястото на инцидента пристигнал още един видимо употребил алкохол мъж, който се опитал да осуети задържането на нарушителя и се нахвърлил с юмруци върху полицаите, като през цялото време сипел ругатни и закани.

В помощ на полицаите пристигнали два автопатрула и двамата хулигани били задържани.

Братята –на  43 и 41 години от Банкя са в ареста на Девето районно управление с полицейска мярка за 24 часа. По случая се води досъдебно производство.

Потърпевшите служители са прегледани в болнично заведение – единият от тях пострадал по-тежко и получил перфорация на тъпанчето, предстоят му още прегледи и хирургическа интервенция. Колегата му е с контузия на главата и съмнение за комоцио.



http://dnes.bg

0 коментара

Публикуване на коментар