Валутни курсове

Хороскоп

четвъртък, 31 май 2012 г.

Младежките национали на прага на историята - Гледай България (21) - Шотландия (21) на живо!!!


Днес е един от най-важните мачове в ис­торията на младеж­кия ни национален тим, пише "Меридиан мач". В 19,30 часа в Ловеч селекцията на Михаил Мадански излиза срещу втория в класирането Шот­ландия, като победа ще ни даде сериозен шанс за класиране на бараж за Евро 2013.

Това ще се случи, при положение че ударим „гайдарите" и след това вземем трите точки при гос­туването ни на аут­сайдера Люксембург.

Както е известно, ли­дерите в десетте ква­лификационни групи и четирите най-добри от заелите второ място ще играят ре­шителни мачове за класиране на форума до 21 г., който е след­ващото лято в Изра­ел. В тези квалифика­ции Шотландия разби на пух и прах твърденията, че са дърводелски отбор, който с лекота можем да по­бедим.

До момента момчетата на Били Старк нямат загуба, а в последния си мач удариха топфаворита Холандия с 2:1, при това като гост. Селекционерът на нашите Михаил Ма­дански има сериозни проблеми преди решителния мач.

Той няма да може да раз­чита на две от звездите си - Пламен Илиев и Александър Тонев, които са нака­зани. Контузен е и детето чудо на ЦСКА Антон Карачанаков. Травми из­мъчват Георги и Илия Миланови. Те обаче ще бъдат вдигнати на крака за бит­ката с Шотландия.





http://topsport.bg

0 коментара

Публикуване на коментар