Валутни курсове

Хороскоп

четвъртък, 9 февруари 2012 г.

Капело вече не е селекционер на Англия


 Селекционерът на Англия Фабио Капело е подал оставка, обяви Английската футболна асоциация. Това е станало след разговори между италианския специалист и ФА. "ФА потвърждава, че Фабио Капело днес подаде оставка като селекционер на Англия", написаха в официално съобщението от асоциацията.

Очакваше се Капело да се оттегли след Евро 2012, но различията между него и шефовете на футбола на Острова са се оказали непреодолими. В понеделник опитният наставник бурно възнегодува срещу решението на ФА да вземе лентата на Джон Тери.

"Дискусията се фокусира върху решението на ФА да вземе капитанската лента на Джон Тери и интервюто на Фабио Капело пред италианска телевизия. На срещата, продължила повече от час, оставката на Фабио беше приета и той ще напусне поста мениджър на Англия веднага", обясниха от ФА.

Председателят на асоциацията Дейвид Бърнстейн благодари на Дон Фабио за свършената работа: "По време на престоя си тук Фабио се държа като истински професионалист. Приехме оставката на Фабио, тъй като сме съгласни, че това е правилното решение. Искаме да благодарим на Фабио за работата и да му пожелаем успех в бъдещето".

Утре Бърнстейн и ръководството на националния отбор ще дадат пресконференция в 14,00 часа наше време.



http://sportal.bg

0 коментара

Публикуване на коментар