Валутни курсове

Хороскоп

сряда, 1 февруари 2012 г.

Як бой по ЦСКА в Турция, румънски опашкар разкри "червените" (видео)


Предпоследният в Румъния Конкордия разби с 3:1 родния гранд ЦСКА в контролна среща на стадиона на хотел "Емирхан". Румънците поведоха с гол на Мунтеану четвърт час след началото на мача, но в 36-ата минута Владко Иванов изравни.След почивката Конкордия оформи своя успех с 3:1 след попадения на Корчеа и Киту.

Срещата започна със сериозна опасност пред червената врата още в 5-ата минута, но Сантос не успя да преодолее Мболи останал очи в очи с армейския вратар. По-късно и Мартин Дечев сгреши, за да подари на Конкордия отличен шанс за гол, но румънците не успяха да отиграт добре положението си. Така се стигна до 15-ата минута, в която румънците се възползваха от една от сериозните грешки в отбраната на "армейците" и с отлично проведена контраатака дръпнаха в резултата. Само минута след гола на Конкордия пък румънците треснаха гредата зад Мболи с удар директно от корнер.

Точно преди изравнителния гол на ЦСКА съдията подмина фаул на Крачунов на границата на наказателното поле срещу откъсващ се състезател на Конкордия. Малко по-късно Иванов прати топката в мрежата на румънците за 1:1 след отличен удар по земя, който намери долния десен ъгъл на Барух.


След почивката румънците, които направиха много смени, отново бяха по-добрият тим и логично вкараха нови два гола чрез Корчеа и Киту десетина минути след началото на второто полувреме и петнайсетина минути преди края. Второто попадение за румънския тим падна след удар от границата на наказателното поле, отклонил се в крака на Пламен Крачунов. Киту пък бе точен с глава след поредна грешка в защита на ЦСКА и ценрриране към далечната греда. Само две-три минути след гола за 2:1 за опашкаря в Лига 1 Борис Галчев получи директен червен картон за грубо влизане с бутоните отзад на съперников футболист. На негово място се появи перуанският защитник Ренато Сапата.

След червения картон ситуацията на терена доста се изнерви и помощник-треньорът на ЦСКА Адалберт Зафиров поиска обяснение от рефера на двубоя защо свири тенденциозно. Това доведе до заплаха от страна на съдията, че ще прекрати срещата. Все пак до подобна крайна мярка не се стигна и двубоят продължи. В 66-ата минута Пламен Крачунов можеше отново да изравни, но ударът му с глава след центриране от корнер бе избит от резервния вратар Нита. Стражът имаше още две решителни намеси, спасявайки вратата си от чисти голове след удари на Мартин Дечев и Карачанаков.

Въпреки пропуските ЦСКА продължи да играе без идея в атака и да допуска куп грешки в защита и при изнасянето на топката. Именно при един от поредните грешни пасове при опит за атака, гостите направиха добра контраатака и реализираха за крайното 1:3.

ЦСКА - КОНКОРДИЯ 1:3
0:1
Мунтеану (16)
1:1 Иванов (36)
1:2 Корчеа (55)
1:3 Киту (75)

ЦСКА: Раис Мболи, Мартин Дечев, Пламен Крачунов, Петър Стоянов, Адемар, Николай Дюлгеров, Борис Галчев, Анисе Абел, Станислав Костов, Антон Карачанаков, Владо Иванов (Резерви: Макенджиев, Грънчов, Сапата, Йовчев)

КОНКОРДИЯ: Барух, Попа, Брату, Мамеле, Филип, Адриан, Петрович, Йордане, Мунтеану, Михалчеа, Сантос

ЖЪЛТ КАРТОН: Костов (ЦСКА)





http://sportal.bg

0 коментара

Публикуване на коментар