Валутни курсове

Хороскоп

сряда, 8 февруари 2012 г.

Левски би Краснодар с 1:0


Левски записа минимална победа с 1:0 над руския Краснодар. Двата отбора се изправиха в приятелски мач в турския курорт Анталия, а единственото попадение в двубоя реализира Орлин Старокин в началото на второто полувреме. Много силен мач за българския тим изигра Тони Калво, който се появи на терена след почивката. В игра за Краснодар пък се появиха Жоазиньо и Марсио Нуньо.

Първото полувреме на срещата определено беше за руския тим, който на моменти се настани трайно в полето на Левски. Въпреки това обаче първата чиста възможност се откри пред полузащитника на „сините" Сержиньо Грийн, който можеше да открие резултата още в петата минута, когато с глава засече центриране от корнер.

Топката обаче се отби в гредата и не пожела да влезе в мрежата на Краснодар. Това беше и единствената по-сериозна опасност пред вратата на руснаците.

Второто полувреме започна вихрено за Левски. В 50-ата минута появилият се на почивката Тони Калво проби отлично по фланга и центрира към Старокин, който овладя топката и с удар от въздуха откри резултата - 1:0.

Малко по-късно отново Тони Калво бе в основата на добра атака за Левски. Този път испанецът реши сам да завърши, но ударът ми облиза страничния стълб.

В минутите до края на срещата момчетата на Славолюб Муслин опитаха да стигнат поне до изравнителен гол, но „синята" отбрана издържа на натиска. Бившият играч на Левски - Жоазиньо се появи на терена в средата на втората част. В игра за Краснодар бе и друг добре познат футболист - португалецът Марсио Нуньо, който дълги години носи екипа на Черноморец Бургас.

ЛЕВСКИ - КРАСНОДАР 1:0
1:0 Старокин (50')

Съставът на Левски: Митрев, Башлиев (46' Мюлдер), Иванов, Милиев, Пинто (59' Попадийн), Грийн, Старокин, Гаджев, Райков (65' Вутов), Младенов, Цветков (46' Калво).



http://topsport.bg

0 коментара

Публикуване на коментар