Валутни курсове

Хороскоп

сряда, 1 февруари 2012 г.

Прогноза за времето в България за 02.02.2012


До полунощ ще се заоблачи и над крайните североизточни райони, а в Западна България ще започне да превалява слаб сняг. Минимални температури между минус 13° и минус 18°, на места до минус 23°, по Черноморието и крайните югозападни райони от минус 4° до минус 8°, в София около минус 15°. Утре в по-голямата част от страната ще има слаби, в северозападните райони до умерени, снеговалежи. Ще духа до умерен източен вятър. Максимални температури предимно между минус 4° и минус 9°, в западните и централни райони от Дунавската равнина до минус 12°, а в долината на Струма, по Черноморието и в югоизточните райони минус 2° - 0, в София минус 6°-7°.

Атмосферното налягане ще се понижи, оставайки по-високо от средното за месеца.

В планините ще е облачно, с намалена видимост. Ще превалява сняг. Вятърът по високите части ще е от югоизток умерен до силен. Дневна температура на 1200 м.н.в около -6°, на 2000 м около -12°.

Во Черноморието ще е облачно, след пладне ще завали слаб сняг. Вятърът ще е умерен от изток. Максимални температури от -3° по северното до 0°-1° по най-южното крайбрежие. Вълнение на морето 3-4 бала.



0 коментара

Публикуване на коментар