Валутни курсове

Хороскоп

вторник, 24 януари 2012 г.

Мним пациент обра "Токуда"


Мъж открадна оборота на медицинския център към болница „Токуда" в София.

Обирът е станал снощи- малко след 20 ч., когато неизвестен мъж влязъл в лечебното заведение. Представител се за пациент и се отправил към регистратурата.

Там обаче нападнал намиращата се служителка. Ударил я с гумена палка през ръцете и откраднал оборота на центъра. С няколко удара по главата и по тялото е била зашеметена, а едната й ръка е счупена.

От пресцентъра на болницата не можаха да уточнят размера на открадната сума, но посочиха, че той е по-малко от първоначално тиражираната в медиите информация за 30 000 лв. След като взел парите, мнимият пациент избягал през аварийните изходи на болницата, които по закон трябва да са отключени, обясниха от там.

В лечебното заведение е имало охрана, но явно крадецът се е възползвал от по-спокойното вечерно време, допълни говорителят на „Токуда". Той подчерта, че инцидентът не е оказал влияние на ритъма на работата на болницата.

Потресени сме от тази наглост, коментира пресаташето. Той допълни, че след кражбата ще бъде променен протоколът на действие в болницата и ще бъдат въведени допълнителни мерки за сигурност.

В центъра е имало видеонаблюдение, така че лицето на крадеца е заснето. Мъжът се издирва, посочиха от МВР.



http://news.bg

0 коментара

Публикуване на коментар