Валутни курсове

Хороскоп

събота, 14 януари 2012 г.

Нов тип проституция: висшистки за висок стандарт


Наблюдава се голям спад в броя на организираните престъпни групи в страната, обяви началник сектор "Трафик на хора" към ГДБОБ Пламен Пеев.

Той уточни, че трафикантите все по-често предпочитат да работят поотделно. Така те оставали по-незабележими за органите на реда.

"Всеки сутеньор работи с две-три момичета, които сам извежда от страната. Не са редки случаите, в които трафикантът се жени за проститутката, за да не може тя да свидетелства в съда, ако той бъде заловен", допълни Пеев.

По думите му на месец един сводник може да изкара около 4000 евро от една жена, изведена в чужбина.

На преден план излиза и нов тип проституция. Все повече интелигенти и образовани момичета заработват като елитни компаньонки. Те обаче излизат от познатия до момента профил на сексуалните робини - от добри семейства са, интелигенти, владеят няколко езика.

"Нерядко тези момичета проституират докато учат висше образование, за да подържат висок стандарт на живот", каза още антимафиотът.

По думите ми фрапантни са случаите на дами, които имат семейство, деца и нелоша работа, но въпреки всичко практикуват най-древната професия.



http://dnes.bg

0 коментара

Публикуване на коментар