Валутни курсове

Хороскоп

понеделник, 23 януари 2012 г.

Цар Киро: Убивам деликатно, не се заканвам!


„Ако искам да убия някого, щях да го направя деликатно, а нямаше да ги заплашвам с убийство”.

Това обясни пред магистратите от Асеновградския районен съд 69-годишният Кирил Рашков.

Той беше разпитан последен на днешното дело, в което отговаря за отправяне на смъртни заплахи срещу чичото и лелята на убития Ангел от Катуница.

Заплахата по адрес на Веселин Христов и Иванка Петрова е гласяла: „Ще ви убия и ще ви извадя очите едно по едно.”

„Убийствата в Катуница трябва да тежат на съвестта на хората, близки до Веселин Христов”, каза още Кирил Рашков в съдебната зала.

Той пожела да си подадат ръка и да заживеят отново спокойно, тъй като има внуци и правнуци и в момента е с кръвно от 190.

„Цяла България трябва да бъде в затвора заради обвинения като моето, защото всеки се псува и се заканва.”, каза още провъзгласилия се за Цар.

Той отрече да е ходил целенасочено до дома на Христов, за да го заплашва, а обясни появата му там, тъй като лекарят му бил наблизо и отивал на преглед, заради здравословни проблеми, които се отключили след друг скандал пред дома му предишната вечер.

Рашков също е подал сигнал за заплахи на телефон 112.

Адвокатът на Веселин Христов поиска максимално наказание за ромския барон от 6 години затвор. Прокурор Калоян Димитров пледира за 4 години лишаване от свобода. Защитата на Рашков пък иска той да бъде оправдан. Очаква се решение на съда.



http://dnes.bg

0 коментара

Публикуване на коментар