Валутни курсове

Хороскоп

събота, 21 януари 2012 г.

Прогноза за времето в България за 22.01.2012


През нощта все още на отделни места в източните райони ще продължи да вали сняг, но до сутринта навсякъде валежите ще спрат. В Западна България ще настъпи временно разкъсване и намаление на облачността, до ясно време. Вятърът постепенно ще отслабне, само в Източна България ще продължи да духа предимно умерен от северозапад. Минимални температури сутринта между минус 7° и минус 2°, в София около минус 7°. Утре още преди обяд от запад-северозапад облачността отново ще се увеличи и след обяд на отделни места в западните и северни райони ще има слаби превалявания предимно от сняг. Отново ще се усили вятърът от запад, ще бъде умерен, а в Дунавската равнина и в Източна България и временно силен. 

Максимални температури между 3 и 8°, в София – около 3°.

Атмосферното налягане след временно повишение, отново ще се понижи.

Над планините облачността отново ще се увеличи и на места ще превали слаб сняг. Ще бъде много ветровито – с бурен, а по откритите части и временно ураганен вятър от северозапад. 

Сутринта ще бъде много студено, но през деня температурите ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще бъде около 0°, а на 2000 метра – около минус 6°.

Над Черноморието ще има променлива облачност. Ще бъде ветровито с умерен и временно силен вятър, предимно от запад. Максимални температури на въздуха от 4° до 7°. 

Температурата на морската вода е 5-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.



0 коментара

Публикуване на коментар