Валутни курсове

Хороскоп

събота, 12 ноември 2011 г.

Славия посочи обратния път на Светкавица към "Б" група


Славия постигна седмата си победа от началото на сезона след 3:0 над Светкавица като гост в двубой от 13-ия кръг на "А" група. Даниел Пеев (25), Николай Божов (82-дузпа) и Галин Иванов (90) донесоха успеха на столичани. Тимът на Мартин Кушев не игра кой знае колко силно, но за сметка на това домакините бяха изключително слаби и заслужено остават на дъното в класирането със само 2 точки, от които нито една спечелена в Търговище.

Славия можеше да открие резултата още в 11-ата минута, но Жуниор направи по-трудното, след като от границата на вратарското поле не успя да уцели опразнената мрежа. Все пак в 25-ата минута всичко си дойде на мястото. Тогава Пеев матира вратаря на Светкавица Иван Георгиев с хубав шут след разбъркване след изпълнение на ъглов удар.

Играта като цяло продължи да бъде скучна. Тимът на Никола Спасов стигна до чисто положение чак в 72-ата минута, когато централният защитник Румен Стоянов не успя да реализира отблизо. Това беше големият шанс на домакините, които десет минути по-късно окончателно загубиха спора. В 81-ата минута Божов излезе сам срещу вратаря и беше фаулиран от Невен Венков, за което десният бек получи директен червен картон, а гостите получиха право да изпълнят дузпа. "Мълниите" бурно протестираха, но в крайна сметка реферът Стефан Апостолов не се трогна и минутка след това Божов реализира удара от 11-те метра. Тук всичко приключи, а в последните секунди на редовното време резервата Галин Иванов оформи крайното 3:0 за Славия.



http://sportal.bg

0 коментара

Публикуване на коментар