Валутни курсове

Хороскоп

сряда, 16 ноември 2011 г.

Прогноза за времето в България за 17.11.2011


През нощта със слаб до умерен север-североизточен вятър ще продължи да прониква студен въздух. От североизток облачността ще се увеличава и вплътнява. Предимно ясно ще остане на места в Западна България, където ще има и условия за намалена видимост и там минималните температури отново ще са ниски - до минус 6°, минус 7°. В останалата част от страната преобладаващите сутрешни температури ще са между минус 5 и 0°. В София - около минус 5°. Утре преди обяд над много райони ще има значителна, предимно ниска облачност, която през деня ще намалее до слънчево. В Източна България ще духа слаб до умерен север-североизточен вятър с тенденция до вечерта да стихне. Максимални температури - между 3 и 8°, в крайните югозападни райони до 10-11°. В София - около 6°.

Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за месец ноември.

Над планините ще има разкъсана облачност, намаляваща до слънчево. Вятърът ще се ориентира от север-североизток, предимно умерен. И там ще застудее - максимална температура на 1200 метра - около 0°, на 2000 метра - около минус 5°.

Над Черноморието преди обяд облачността ще бъде предимно значителна, с тенденция през деня от север да намалява. Ще духа до умерен север-североизточен вятър. Максимални температури - между 5 и 8°. Температурата на морската вода е 7-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.



0 коментара

Публикуване на коментар