Валутни курсове

Хороскоп

неделя, 13 ноември 2011 г.

Прогноза за времето в България за 14.11.2011


През нощта ще се задържи предимно облачно, в източните райони и ветровито. По Черноморието ще има превалявания предимно от дъжд, по-съществени в южния участък. Минимални температури между минус 4° и плюс 1°, по Черноморието 3°-5°, в София около минус 3°. Утре над Западна и Централна България облачността ще намалее, но над Източна ще остане облачно. По Черноморието и в крайните югоизточни райони главно преди обяд ще превалява дъжд. В Източна България ще духа умерен, по морския бряг до силен, северен вятър. Максимални температури между 4° и 9°, в крайните югозападни райони до 11°, в София около 5°.

Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за месеца, но ще се понижава.

В планините ще има променлива облачност, значителна над масивите в Източна България. В Странджа ще превалява слабо, предимно сняг. Ще духа умерен и силен изток-североизточен вятър. Максимална температура на 1200 м около 2°, на 2000 м около минус 4°.

По Черноморието ще бъде облачно, на места, главно в южния участък, с превалявания от дъжд. Ще духа умерен до силен северен вятър. Максимални температури 7°-9°. 

Температурата на морската вода е около 10°. Вълнението на морето ще бъде около 3 бала.



0 коментара

Публикуване на коментар