Валутни курсове

Хороскоп

неделя, 13 ноември 2011 г.

Локо (Сф) изпусна Монтана


Монтана успя да пречупи като гост Локо (Сф), стигайки до 1:1 в мач от 13-ия кръг на „А” група. „Железничарите” водеха в резултата, петнадесет минути преди края, но гостите успяха да извоюват равенство.

Срещата, играна на „Българска армия” протече пред почти празни трибуни, като едва 100-тина фена станаха свидетели на не особена атрактивната игра, предложена им от 22-ата на терена. На загрявката преди срещата, опитният Марчо Дафчев получи контузия, която го извади от групата за мача.

През всичките 90 минути, „железничарите” бяха по-добрите на терена, като играчите на тима пропуснаха изключително много добри положения. От своя страна играчите на Монтана бяха дълбоко прибрани в своята половина, опитвайки се да спрат набезите на „железничарите”. Домакините обаче не спираха да пропускат. Най-фрапантно пропиляното положение бе на Искрен Писаров, който в началото на второто полувреме от няколко метра сам срещу вратаря стреля в аут.

В 68-ата минута обаче Димитър Телкийски успя да открие резултата, възползвайки се от отлично подаване на Романов за 1:0. Гостите, отличили се едва с няколко изстрела по посока на вратата, пазена от Валентин Галев успяха да отговорят на гола по категоричен начин. При една от редките атаки на Монатана, Димитър Воденичаров успя да изравни резултата след асистенция на Димитър Илиев.

След тази среща, Монтана се изкачва с една позиция в класирането на „А” група, заемайки 9-ото място. Локо (Сф) пък е на 10-ото място.



http://topsport.bg

0 коментара

Публикуване на коментар