Валутни курсове

Хороскоп

четвъртък, 10 ноември 2011 г.

Прогноза за времето в България за 11.11.2011


През нощта проникващият от североизток студен въздух ще обхване цялата страна. На отделни места ще превали слаб дъжд, а в Предбалкана и по високите полета дъждът ще премине в слаб сняг. Температурите ще продължат да се понижават и минималните сутринта ще бъдат между минус 2° и 3°, в крайните югозападни райони до 6°, в София около 1°. Утре над страната ще има предимно значителна облачност. Преди обяд на отделни места, главно в Западна България, все още ще има слаби превалявания от дъжд и сняг. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максимални температури между 3° и 8°, в крайните югозападни райони до 11°, в София около 3°.

Атмосферното налягане е близко до средното за ноември - значително ще се повиши.

Над планините ще има значителна облачност. Преди обяд на отделни места, главно в Рило-Родопската област, все още ще превалява слаб сняг. Ще духа силен, в ниските части североизточен, а по билата северозападен вятър. Максимална температура на 1200 метра около минус 2°, а на 2000 метра – около минус 6°.

По Черноморието ще има значителна облачност, като по-значителни разкъсвания ще има над северното крайбрежие. Ще духа предимно умерен северен вятър. Максимални температури 5°-6°. Температурата на морската вода е 12°-13°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.



0 коментара

Публикуване на коментар