Валутни курсове

Хороскоп

четвъртък, 30 декември 2010 г.

Кои са най-удобните за секс автомобили?



Един от водещите британски сайтове, специализиран в продажбата на автомобили втора употреба, проведе анкета, за да установи колко шофьори са правили секс в колата си и какви автомобили по тяхно мнение са най-подходящи за това занимание.

В анкетата са участвали 1000 души. 54 % от тях признават, че поне веднъж са се отдавали на плътски удоволствия в автомобила си. 22 % споделят, че опитът им е фантастичен, а според 32 % слуховете за невероятното усещане от този процес в колата са силно преувеличени.

Има чувствителна разлика в отговорите според възрастта и пола на анкетираните.

28 % от мъжете са напълно удовлетворени от секса в колата, докато само 18 % от жените са изпитали пълно удоволствие от секса в такива условия.

Според 39 % от жените идеята изобщо не е привлекателна. Тяхната гледна точка се споделя от 11 % от анкетираните мъже, пише изданието „Car“.

Що се отнася до автомобилите, първото място в топ 10 е за Mercedes-Benz E-Class, второто място е за Volkswagen Beetle, а третото – за Ferrari 458 Italia, и то задължително със секвенциална трансмисия, за да не се получават травми от скоростния лост.

Италианският автомобил е следван от компактния хечбек Mini Cooper, на петото място е V70.

Любопитно е, че във Великобритания шведският модел е смятан за най-добър за превозване на кучета, пише NEWSru. Това е потвърдено и от самите анкетирани, които казват, че в такава кола позата ще е кучешка.

По-нататък в класацията следват Volkswagen Golf GTI, кабриолетът Alfa Romeo Spider, седанът Rolls-Royce Ghost, купето Aston Martin Vanquish и джипът Land Rover Discovery.

0 коментара

Публикуване на коментар