Валутни курсове

Хороскоп

понеделник, 13 декември 2010 г.

Ново 5:0 от Барселона!!!



Барселона не допусна изненада срещу Реал Сосиедад и победи пред собствена публика с категоричното 5:0. Каталунците очаквано прегазиха съперника, но всичките им положения не успяха да намерят мрежата зад Браво.

Още до почивката домакините поведоха с 2:0, а в началото на втората част резултатът стана класически. В заключителните минути отбрана на гостите се пропука и Барса оформи успеха си на 5:0.

Вия откри в 9-ата минута след чудесно подаване на Педро отдясно. В 33-ата пък след двойно подаване между Иниеста и Педро първият излезе отдясно очи в очи с вратаря и с мощен изстрел по земя мушна топката в близкия ъгъл.

Още със започването на втората част Барса вкара за 3:0. А гола отбеляза Лионел Меси. Отново той в 86-ата покачи на 4:0. Аржентинецът пое топката отдясно в наказателното поле, разходи се из пеналтерията и завърши атаката отляво.  Крайното 5:0 оформи резервата Боян Къркич в 91-ата минута.

В подреждането на Примера дивисион Барса е лидер с 40 точки от 15 изиграни мача. Втори е Реал (М) с 38. Третият Виляреал е с 30 т.

0 коментара

Публикуване на коментар