Валутни курсове

Хороскоп

сряда, 3 ноември 2010 г.

Ясен Петров: Ще има промени за мача с Лил


Треньорът на Левски Ясен Петров даде официалната си пресконференция преди мача с Лил в Лига Европа. Наставникът на "сините" няма никакви кадрови проблеми и обяви, че вече е наясно с титулярите за утрешния двубой. Петров разкри, че в стартовия състав ще настъпят някои промени.
"При всички положения ще направим промени в състава. Опитваме се да намерим вярната подредба. Срещу Локомотив имахме наказани играчи, а утре ще разполагаме с всичките си футболисти.
След като нещо не върви, нормално е да търсим нови решения, така че със сигурност ще има промени", заяви Петров.
"Утре трябва да се опитаме да играем добър и качествен футбол. Трябва да намерим слабите места на Лил, да се възползваме от шансовете пред тяхната врата и да сме много концентрирани в защита".
"Публиката трябва да повлияе добре на нашия ентусиазъм. Надеждата ми е утре да ни подкрепят безрезервно до края, за да можем и ние да дадем максимума от себе си.
Лил едва ли ще се притеснява от това, че гостува. Но дори треньорът на Гент каза след мача ни, че публиката е била нашият 12-и играч", продължи Петров.
"Използваме всички възможни начини да си анализираме грешките и да мотивираме играчите си. От тук нататък е въпрос на самочувствие. Правим всичко по силите си. Не искам да давам персонални оценки на отделните играчи.
През последните 20 минути на мача в Лил показахме, че сме добре подготвени физически. В Ловеч допуснахме груба грешка в отбрана, не бяхме по никакъв начин физически надиграни."
"21 мача сме изиграли досега и физически стоим добре. Може би има малко повече психическа умора, което е нормално. Голямата тежест падна върху няколко основни футболисти, но трябва да се справим мъжки", завърши треньорът на Левски.

0 коментара

Публикуване на коментар