Валутни курсове

Хороскоп

неделя, 27 май 2012 г.

Иван Иванов: Нека не се главозамайваме


Централният защитник на българския национален отбор Иван Иванов призова своите съотборници да не се главозамайват след прекрасната победа с 2:1 като гост над световния вицешампион Холандия.

Бившият футболист на ЦСКА е много доволен, че отборът ни си е повярвал и се надява, че ще продължи да работи по същия начин. Противно на очакванията, нашите изиграха много стабилен мач в отбрана и не позволиха на голмайсторите на Висшата лига и Бундеслигата да разгърнат своя потенциал.

„В началото имахме прекалено голям респект към противника. Бяха ни притиснали в нашето поле, но за щастие успяхме да се отбраняваме добре. Още през първата част направихме някои добри разигравания, а на почивката си казахме, че трябва да го правим по-често“, заяви Иванов.

„Излязохме за втората част по-освободени и се получи хубав резултат. Затвърдихме играта си от мача с Унгария. Най-важното бе, че си повярвахме“, отбеляза той.

„Сега трябва да продължим да работим, без да си вдигаме много главата. Дано продължим по същия начин и занапред. Всеки иска да играе на такива стадиони срещу такива отбори. Дано скоро се класираме за голям форум и да имаме този шанс.“



http://topsport.bg 

0 коментара

Публикуване на коментар