Валутни курсове

Хороскоп

неделя, 27 май 2012 г.

Божинов: Дай Боже да върнем феновете на стадиона


Нападателят на българския национален отбор Валери Божинов заяви след победата над Холандия, че когато има колектив, се постигат резултати. Той изрази надежда, че с подобна игра футболистите ще върнат феновете на стадион "Васил Левски" за предстоящите световни квалификации.

"Има дисциплина и голям колектив. Всеки си знае работата на терена. Промени се атмосферата в отбора. Старши треньорът допринеса за колектива в отбора. Няма разделение, а всичко сме едно. Когато има колектив, резултатите се постигат. Всеки един от нас се раздава. Най-важното е отборът да побеждава и да се постигат резултати“, каза Божинов.

"Аз питах дали може да бия дузпата, той (Ивелин Попов) каза, че се чувства добре, взе топката и я би. На фаула беше същото, при нас няма номер 1 и 2, който се чувства добре взима топката и я бие", допълни той.

Божинов призова футболните фенове в България да окажат повече подкрепа на "трикольорите” и даде пример с волейбола. "Моето желание и на всички нас е не само с големи отбори да ни подкрепят феновете. Дори и с по-слаби съперници да идват и да ни подкрепят. Във волейбола цялата зала се пълни и викат за националния отбор. Дай Боже да върнем феновете на стадион "Васил Левски” или където играем”.



http://sportal.bg

0 коментара

Публикуване на коментар