Валутни курсове

Хороскоп

вторник, 1 май 2012 г.

КАТ пази по пътищата, митинг посреща прибиращите се столичани


Засилено полицейско присъствие ще има през днешния последен почивен ден. Най-много постове ще има на входно-изходните артерии на София и големите градове с цел да се предотвратят задръствания и нежелани пътни инциденти.

Специално за влизащите в София ще бъде създадена специална "зелена вълна", която ще контролира трафика в града, припомнят от МВР.

По данни на КАТ"Пътна полиция" най-рисковите участъци от републиканската пътна мрежа с концентрация на пътни инциденти са:
международен път Видин - София – Кулата /Е-79/ в района на Благоевград-Симитли-Кресна-Сандански; Ботевград-Новачене-Мездра; Стара и Нова Загора /при с. Подслон/; Нова Загора-Сливен; София-Бургас в района на „Петолъчката” край Сливен; София-Перник при Владая; Русе-Бяла; пътя София-Плевен-Русе до гр. Луковит, Горни и Долни Дъбник, София-Самоков-Кюстендил Самоков-Дупница и др.

Същевременно заради организирания протестен митинг на БСП на площад "Народно събрание" от 11.00 до 12.30 ч. и на шествие до Борисовата градина за празника на вестник "Дума", се въвежда временна организация на движението, съобщиха от Столична община.

От 8.00 до 18.00 ч. на 1 май се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на паркинга на площад "Св. Александър Невски" и на паркинга пред Националния стадион "Васил Левски", с изключение на автобусите, превозващи участниците в митинга.

От 8.00 до 13.00 ч. на 1 май се забранява престоят и паркирането на превозни средства и на паркинга на площад "Народно събрание".



http://dnes.bg

0 коментара

Публикуване на коментар