Валутни курсове

Хороскоп

събота, 26 май 2012 г.

Ето титулярните 11 на България срещу Холандия


Селекционерът на националния отбор на България Любослав Пенев ще направи само три промени в стартовите 11 срещу Холандия за разлика от своя дебют в края на февруари срещу Унгария в Дьор при равенството 1:1. Първата бе ясна, тъй като Николай Михайлов се контузи и не е с отбора, а на негово място ще играе ветеран Стоян Колев, който записи  игрови минути и срещу унгарците.

Десният бранител Иван Бандаловски пък ще седна на пейката за сметка на Йордан Минев, който триумфира с Купата на страната и шампионската титла в историческия сезон на Лудогорец. Интересното е, че за близнака това ще е първи мач, като титуляр за „лъвовете”. Досега той ума едно участие, като резерва при разгромната загуба с 1:6 от Сърбия в Белград, когато се появи след последния гол на домакините. Интересното е, че за пръв път от годините в Ботев (Пловдив) едновременно на терена ще се подвизават и двамата братя близнаци Йордан и Веселин Миневи.

Иван Иванов и Николай Бодуров отново ще действат в центъра на защитата, а Веселин Минев ще бъде ляв бранител.Дебютиралият отлично срещу Унгария Станислав Дяков отново ще е опорен халф, а Владимир Гаджев и Георги Миланов са останалите полузащитници. Последният е титуляр срещу „лалетата” на мястото на Христо Златински и след мача напуска лагера на тима, за да се присъедини към младежите, съобщи Пенев.

Твърдият титуляр на ПСВ Айндховен Станислав Манолев, Ивелин Попов и нападателят на Спортинг (Лисабон) Валери Божинов са останалите титуляри, подобно на двубоя с Унгария. Срещата на „Амстердам АринА” започва в 21,00 часа българско време.

Съставът на България срещу Холандия: Стоян Колев, Йордан Минев, Николай Бодуров, Иван Иванов, Веселин Минев, Светослав Дяков, Владимир Гаджев, Георги Миланов, Станислав Манолев, Ивелин Попов, Валери Божинов



http://sportal.bg

0 коментара

Публикуване на коментар