Валутни курсове

Хороскоп

неделя, 15 април 2012 г.

Прогноза за времето в България за 16.04.2012


ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! През първата половина от нощта все още на места в източната половина от страната ще има превалявания и гръмотевици, но явленията ще са в процес на затихване. От запад облачността ще продължи да се разкъсва и да намалява. Минималните температури сутринта ще са между 5° и 10°, в София 5-6°. Утре през по-голямата част от деня и над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време. По-късно след пладне облачността отново ще се увеличи, но само на отделни места до вечерта в западните райони за кратко ще превали. Вятърът през деня ще е слаб от запад, привечер в източните райони ще започне да да се усилва, ориентирайки се от югозапад. Максималните температури ще са между 18° и 23°, в София – около 18°.

Атмосферното налягане ще се задържи по-ниско от средното за месеца

В планините на места след обяд ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици, но в предобедните часове ще има намаление на облачността. Вятърът през деня ще бъде до умерен от запад, превечер вече от югозапад , чувствително усилвайки се. Дневна температура на 1200 м.н.в около 12°, на 2000 м около 5°.

Над Черноморието в сутрешните часове все още ще има значителна облачност, но постепенно тя ще намалее и около и след пладне времето ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще бъде слаб от запад, едва привечер от югозапад започвайки да се усилва. Максимални температури 18°-20°. Температурата на морската вода е 8-12°. Вълнението на морето ще бъде слабо.



0 коментара

Публикуване на коментар