Валутни курсове

Хороскоп

събота, 17 март 2012 г.

Пълният жребий за четвъртфиналите и полуфиналите в Лига Европа


Днес в централата на УЕФА в Нион се изтегли жребият за четвъртфиналите във втория по сила клубен турнир на Стария континент - Лига Европа. Станаха ясно и кой с кого евентуално ще се срещне на полуфиналите. Жребият бе отворен, което означаваше, че няма поставени отбори и бе възможно тимове от една страна да се изправят един срещу друг. Това обаче не се случи и трите испански отбора се разминаха.

Късметът определи два испано-германски сблъсъка - Шалке 04 срещу Атлетик (Билбао) и Атлетико (Мадрид) срещу Хановер 96. Холандският АЗ Алкмаар пък среща третият испански отбор - Валенсия. Спортинг Лисабон, който изхвърли Ман Сити пък се изправя срещу украинския Металист (Харков).

За полуфиналите победителят от Атлетико - Хановер ще играе срещу продължилия от Алкмаар - Валенсия, а другия мач преди финала в Букурещ ще е между победителите от двойките Спортинг-Металист и Шалке-Атлетик (Билбао).

Четвъртфинали:

АЗ АЛКМААР - ВАЛЕНСИЯ
ШАЛКЕ 04 - АТЛЕТИК БИЛБАО
СПОРТИНГ ЛИСАБОН - МЕТАЛИСТ
АТЛЕТИКО МАДРИД - ХАНОВЕР 96

Полуфинали:
АТЛЕТИКО МАДРИД/ХАНОВЕР 96 - АЗ АЛКМААР/ВАЛЕНСИЯ
СПОРТИНГ ЛИСАБОН/МЕТАЛИСТ - ШАЛКЕ 04/АТЛЕТИК БИЛБАО

Първите срещи от четвъртфиналите в Лига Европа ще се изиграят на 29 март, а реваншите са на 5 април. Първите мачове от полуфиналната фаза са на 19 април, а ответните мачове са на 26 април.

Финалът е на стадион "Национал Арена" в Букурещ на 9 май от 21:45 часа българско време.



http://sportal.bg

0 коментара

Публикуване на коментар